Van kantoor naar thuiswerkplek. Thuiswerkprogramma’s werden opgezet. Teams en Zoom werd massaal ingezet. Alle praktische zaken werden geregeld om thuiswerken mogelijk te maken. Maar er was één ding wat we vergaten: de mens.

Sinds de coronacrisis zijn veel organisaties noodgedwongen overgegaan op thuiswerken; werken zoals we dat kennen is plotseling drastisch veranderd. Veel organisaties zijn niet goed voorbereid op het massaal thuiswerken. Het ontbreekt hen vaak aan kennis en de juiste middelen om werknemers goed te adviseren en begeleiden in hun thuiswerk-situatie. Zonder de juiste ondersteuning kunnen thuiswerkklachten resulteren in uitval, burn-out of depressie.

Vanuit die hulpvraag is Responsief Werken® ontstaan. Met Responsief Werken® wordt een oplossingsgerichte methode geboden die werknemers en organisaties helpt om veranderende werkomstandigheden te begeleiden en te faciliteren. Nu én in de toekomst. Dat doen we via workshops, coaching en gerichte trainingen. Zo vergroten wij zowel de productiviteit als het werkplezier van medewerkers en zetten wij ons in eventuele consequenties van thuiswerkklachten te voorkomen.

Ontmoet ons team

Dit doen wij met een professioneel en gedreven team. Onderstaand team zet zich iedere dag in voor het ondersteunen van jouw organisatie en werknemers. Wil je meer weten over ons? Vul dan het contactformulier in met je vraag!

Kees Buijtenhuis

Kees Buijtenhuis

Adviseur & Oprichter

Ferry Hoes

Ferry Hoes

Coach & Brand Humanizer

Lonneke Kuijs

Lonneke Kuijs

Marketing & Communicatie

Sander Baas

Sander Baas

Ontwikkelaar

Veerle Wijers Team

Veerle Wijers

Coach & HR manager

Stel ons hier je vraag